Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Laos

Onroerend goed te koop in Laos

Laos is een Zuidoost-Aziatisch land dat wordt doorkruist door de rivier de Mekong en beroemd om rotsachtig gebied, Franse koloniale architectuur, tribale nederzettingen op de heuvels en boeddhistische kloosters. Vientiane is de hoofdstad en het herbergt het monument van That Luang, waar een reliekschrijn het borstbeen van Boeddha bevat. Het grenst in het noorden aan China, in het oosten aan Vietnam, in het zuiden aan Cambodja, in het westen aan Thailand en in het noordwesten aan Birma.

Er hebben veel veranderingen plaatsgevonden in het land, waarvan vele positief. Externe investeringen verbeteren zichtbaar de levensstandaard en de overheid boekt vooruitgang bij het verbeteren van de infrastructuur.

De huizenprijzen en de kosten van levensonderhoud in Laos zijn erg laag. De prijzen voor appartementen in Vientiane variëren van $ 1.000 tot $ 4.000 per vierkante meter.

Hoewel buitenlanders in Laos geen land mogen bezitten, neemt het aantal buitenlandse investeerders uit China, Vietnam en Thailand de laatste jaren gestaag toe.

De bevolking van Laos vertegenwoordigt slechts 40% van de klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed in Laos, de rest zijn buitenlanders, misschien 20% Chinees, 10% Koreaans, Vietnamees en Westers.

Nu beleven Vientiane en de 12 economische zones een bouwwaanzin, ondersteund door de dertigjarige economische groei van het land en een toename van buitenlandse investeringen.

De meeste gebouwen bevinden zich in de economische zones die door de overheid zijn geïntroduceerd om zowel lokale als buitenlandse investeerders aan te trekken die geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed te koop in Laos. In de speciale economische zone That LuangMarsch zijn momenteel bijvoorbeeld 18 condominiumtorens in aanbouw. Twee andere flatgebouwen met 45 verdiepingen zijn bedoeld voor bouw in de specifieke economische zone van Thakhek als onderdeel van het ThakhaekDreamworldCity-project.

De vraag naar onroerend goed te koop in Laos zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, te midden van een sterke economische groei en de aanhoudende stroom van buitenlandse directe investeringen naar het land.

  •  
    Verhuizen naar Laos. Expatriate en woon in Laos

        Er zijn doelen die a priori worden weggegooid, omdat ze weinig bekend zijn of eenvoudigweg te wijten zijn aan een gebrek aan adequate informatie. Wel, wij bij Realigro zijn hier voor. Zoals u nu wel begrijpt, willen we onze lezers altijd de kans geven om meer te leren over en alternatieven ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 5177

Verkoop 3 Slaapkamers, Laos, Vientiane Capital, Vientiane, center

38,200.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

150 m²
Voltooiingjaar: 2010. Prijs: vanaf 36200 Euro. Square Meters: 36,2 tot 150. Een waar paradijs van 240 verschillende stijlen en verschillende groottes ...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB